Mishimoto – importator oficial Exelixis Motorsport

Mishimoto – importator oficial Exelixis Motorsport

Exelixis Motorsport a devenit importatorul oficial Mishimoto in Romania.

Mishimoto este unul din brandurile de top atunci cand vorbim de elemente de racire aftermarket.

Produsele Mishimoto se remarca printr-o atentie sporita acordata inca din faza de proiectare, urmata de un program intensiv de testare inainte de lansarea in productie.

Gama de produse Mishimoto este una extrem de variata continand printre altele si: radiatoare auto, intercoolere auto (atat kituri bolt-on cat si intercoolere universale), oilcoolere, ventilatoare auto.

Un aspect unic in industria de specialitate il reprezinta garantia pe viata Mishimoto (Mishimoto Lifetime Warranty). In baza seriei de identificare ce insoteste fiecare produs Mishimoto acesta va fi inlocuit gratuit  indiferent de natura problemei in baza careia se exercita dreptul la garantie. Aceasta garantie este valabila chiar si in cazul in care masina d-voastra sufera un accident ce afecteaza un produs Mishimoto montat pe ea, indiferent daca accidentul a avut loc din cauza d-voastra sau nu. Pentru mai multe detalii despre garantia pe viata Mishimoto accesati: http://www.mishimoto.com/warranty-info.html

Un alt aspect ce face ca produsele Mishimoto sa fie alegerea preferata a pasionatilor de tuning&motorsport o reprezinta pretul extrem de accesibil al acestora, un atuu ce se regaseste rar atunci cand vorbim de produse de top. 

Mishimoto – PUSH THE LIMITS